Reeder A9 - Quad Core 1.2 GHZ 16 GB 9" HD Ekran Tablet PC

Dört çekirdek işlemci, Dört dörtlük performans

reeder A9, Allwinner A31s Quad Core işlemcisi ile benzersiz bir performans sunuyor. Dört çekirdek işlemcinin kazandırdığı hız ile tüm işlemlerinizi kolaylıkla gerçekleştirirken, uygularınızı takılma , ön problemi olmadan çalıştırabilir, videolarınızı ise donma sorunu yaşamadan oynatabilirsiniz.
9 Mucizesi

Hafif ve şık bir tasarıma sahip olan reeder A9, 9” ekran boyutu ile dizüstü bilgisayar işlevselliğini cep telefonu konforunda sunuyor. 1280*800 çözünürlüğündeki HD ekranı ile dizi, film ve oyun keyfinizi HD kalitesine taşıyor. Mini HDMI girişi ile televizyona bağlayabileceğiniz reeder A9, sevdiğiniz dizi ve filmleri online olarak televizyondan izleyebilme imkanı sunuyor.
Hayata yer var

1 GB DDRIII RAM ve 16 GB dâhili hafızası ve ve SD kart ile 32 GB’a kadar arttırılabilir belleği ile hayata yer açan reeder A9, sevdiğiniz uygulamalar, izlemekten bıkmadığınız dizi ve filmler, ölümsüzleştirmek istediğiniz anlar için yeterli depolama alanına sahip.

 Android 4.2 ile yüksek performans

Android’in mevcut son sürümü Android 4.2 ile performans ve kararlılığı artan reeder A9, işlemci ve grafik işlemci arasında maksimum uyum sağlıyor. Böylelikle yüksek performansı düşük enerji harcayarak sunuyor. reeder A9 kullanıcılarına ücretsiz Android uygulamalarının keyfini çıkartmak kalıyor.

 Mobil keyif hiç bitmesin

6000 mAh pil kapasitesi ile 12 saate kadar kesintisiz internet keyfi sunan reeder A9, 6 saat hiç ara vermeden video izleyebilmenizi sağlıyor. Yoğun kullanımlarda bile uzun süre şarj istemeden çalışan reeder A9, gün içinde ansızın baş gösteren şarj problemini sona erdiriyor.

 
Ekran ebatı: 9 inch

Dokunmatik teknolojisi: Capacitive Multi-touch

Ekran teknolojisi: HD 1280*800

Ağ bağlantı özellikleri: Wi-fi (kablosuz ağ) 802.11b/g/n

Ekran orantısı: 16:9

Ön kamera: 0.3 MP

Arka kamera: 2.0 MP

RAM ebatı: 1 GB DDR III

Memory: 16 GB Flash

İşletim sistemi: Android 4.2

İşlemci Hızı: Quad Core 1.2 GHz 

Processor: Allwinner A31s Cortex A7 Quad Core

Hareket sensörü:  360° G-sensor

Bağlantı birimleri: Host USB girişi, Kulaklık girişi, microSD kart girişi (32GB'a kadar), Mini HDMI Girişi

Pil süresi: 10 saate kadar

Ebatları: 238mm*145mm*9.9mm

Ağırlık: 490 gr

Desteklenen formatlar: AVI, AZW, BMP, CHM, DJVU, DOC, EPUB, EPUB (DRM/şifreli), GIF, HTML, JPEG, MOBI, MP3, MP4, PDF Belgesi, PDF (DRM/şifreli), PNG, PPT, PRC, RTF, TXT,

Flash desteği: Adobe Flash 11, Adobe Flash 12

Dil desteği: Almanca, Arapça, Çince, English, Fransızca, İspanyolca, İtalyanca, Rusça, Türkçe

Not alma: Kalem ile el yazısı, Dokunmatik klavye ile

2 yorum:

  1. BUNUN SİM KART GİRİŞ YERİ VARMI ?

    YanıtlaSil
  2. Bağlantı birimleri: Host USB girişi, Kulaklık girişi, microSD kart girişi (32GB'a kadar), Mini HDMI Girişi var. Sim kart giriş yeri yok

    YanıtlaSil