TABLETİNİZE ÜCRETSİZ NAVİGASYON


Ücretsiz Yandex.Navigasyon
Türkiye’nin ilk gerçek zamanlı trafik bilgisi veren navigasyon uygulaması.

Trafik yoğunluğuna göre rota önerileri
Rota hesaplamak hiçbir zaman kolay değildir. Trafik durumu ve bazı aksaklıklar, yolculuğunuzu zorlaştırabilir. Siz Yandex.Navigasyon’a nereye gideceğinizi söyleyin, Yandex.Navigasyon size en açık yolu ve en hızlı alternatifleri sunarak en iyi yolları göstersin.

Yollardaki dönüşlere göre yönlendirme
Yandex.Navigasyon sizin yardımcı şoförünüzdür. Sesli yönlendirme sayesinde en karmaşık yollarda bile yolunuzu kolayca bulabilirsiniz. Eğer dönüşü kaçırırsanız Yandex.Navigasyon size yeni bir rota çizerek hemen en kısa yoldan rotanıza dönmenizi sağlar. 3 boyutlu harita özelliği ile de yolunuzu kolayca bulabilirsiniz.

Sosyal Katman
Sosyal katman, yollardaki sorunlardan ve trafik yoğunluğundan kaçınmanızı sağlayan bir bilgi baloncukları sistemidir. Baloncuklardan bazıları otomatik olarak oluşturulur. Veriler kullanıcı tarafından oluşturulmuş olup yol durumu ile ilgili ek bilgi içerir. Kullanıcı, bilgi noktasını belirtmek için şu bilgi baloncuklarını ekleyebilir: kaza, yol çalışması, kapalı yol, açılmış köprü vs. Uygulama bunları en uygun rotayı oluşturmak için hesaba katar. Bunun yanı sıra kullanıcılar yoldayken baloncuklar içerisine yorum yazabilirler.

Sesli arama ve sesli komut
Yandex.Navigasyon sesli komutlarınızı algılar; böylelikle araç sürerken gözünüzü yoldan ayırmanıza gerek kalmaz. Akıllı arama, istediğiniz adresi veya yakınınızdaki kurumları kolayca bulmanızı sağlar.

Hızlı kayıtlar ve ara duraklar
Yandex.Navigasyon, her şeyi kolayca halletmenizi sağlar. Çevrenizdeki kurumları size bildirir veya kaydettiğiniz adreslere anında rota çizer. Ayrıca Yandex.Navigasyon, yolda uğramak istediğiniz yerlere göre özel rotalar da oluşturabilir.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder