Nexus 7

Google'dan yeni 7 inçlik tablet
Güçlü, taşınabilir ve tam da aradığınız özelliklere sahip.

Şimdi daha ince, daha hafif ve daha hızlı olan Nexus 7; güç ve taşınabilirliği kusursuz bir şekilde birleştiriyor. Toplam 2,3 milyondan fazla pikselle, dünyanın en net 7 inç tablet ekranı avuçlarınızda.

Her inçe sığdırılan 323 pikselle, basılı sayfalardan daha da net yazılar, yüksek kaliteli fotoğraf dergilerinden daha berrak görüntüler ve 1080p HD özelliğiyle gerçekten canlanan videolar.

Kusursuz taşınabilirlik.
Daha hafif, daha uzun pil ömrü.

Sade, basit bir tasarım, ince bir gövde, ince bir çerçeve ve yumuşak dokunuşlu mat arka yüzey. Avucunuza rahatça sığar, parlak ve etkileyici 7 inç ekranıyla daha eğlenceli.

Sadece 290 g ağırlığındaki yeni Nexus 7 her yere taşınacak kadar hafiftir. Çantaya, sırt çantasına hatta cebinize dahi sığar. 9 saate kadar HD video izleyebilme, 10 saate kadar internette gezinebilme ya da elektronik kitap okuyabilme özelliği. Çok
beğeneceğiniz sayısız işlevler; kablosuz şarj özelliğiyle sağlanan benzersiz kolaylık.

En net görüntüye sahip 7 inçlik tablet
Göz kamaştırıcı performans ve surround ses.

Nexus 7 ile benzersiz oyun zevki. Prince of Persia ve Riptide GP 2 gibi beğenilen oyunlarda; tableti hareket ettirerek, dokunarak mükemmel oyun deneyimi yaşayabilirsiniz. Yepyeni Play Oyunlar uygulaması sayesinde, oyun içindeki başarılarınızı takip edebilir, dünyanın dört bir yanındaki oyuncularla oyun oynayabilir ve heyecan verici yeni oyunları keşfedebilirsiniz. Tabletler için optimize edilmiş uygulamaların sayısı artarken, Play Oyunlar'da beğendiğiniz uygulamaların yanında, çok beğeneceğiniz çok sayıda yeni uygulama bulabilirsiniz.

Oyun size göre değil mi? Google Play'deki dünyanın en büyük e-Kitap koleksiyonu, sayısız radyo istasyonu ve milyonlarca şarkı, binlerce film ve TV programı sizi bekliyor. Fraunhofer* (MP3'ün mucitleri) tarafından desteklenen surround ses teknolojisi sayesinde filmleriniz ve oyunlarınız görüntüleri kadar sesleri ile de sizi etkileyecek.

Android işletim sistemi
Hız, eğlence ve paylaşım

Nexus 7, dünyanın en popüler mobil işletim sisteminin en son sürümü ile geliyor. Bu nedenle hızlı, eğlenceli ve kolay özelleştirilebilir.

Tabletinizi arkadaşlarınızla ve ailenizle paylaşın. Özelleştirilebilir alan özelliğiyle, herkes için ayrı kişisel ana ekran, duvar kağıdı, uygulamalar, depolama alanı. Ayrıca uygulamalara ve içeriğe erişimi de yönetebilir, böylece her aile üyesi için uygun olan kullanım deneyimi sağlayabilirsiniz.

Teknik Özellikler
İhtiyacınız olan güç ve hız.

Nexus 7, ASUS tarafından üretilmiştir ve oldukça güçlü özelliklere sahiptir. Dört çekirdekli Qualcomm Snapdragon™ S4 Pro işlemci ve 2 GB RAM ile her şey daha hızlı. Ayrıca, yüksek performanslı görüntü oluşturma sayesinde 3D grafikler düzgün ve dinamiktir.

Tüm dünyadan yüzlerce şebeke için destek de sağlayan çift bant Kablosuz ve isteğe bağlı 4G LTE ile, nerede olursanız olun eğlenceniz ve bağlantınız hiç kesilmez.

Yepyeni Google Nexus 7

Google’ın güçlü, taşınabilir tableti üç farklı seçenekle geliyor: 16GB, 32GB ve 32G

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder