Ücretsiz Android Futbol Oyunu

Dream League Soccer, en iyi ücretsiz android futbol oyunu. Boyutuna göre oldukça iyi tasarlanmış bu futbol oyunundan bir FIFA veya PES tadı alabilirsiniz. 
Oyun İtalya, Singapur, Belçika ve Türkiye’de en iyi futbol oyunları içinde üst sıralarda yer alıyor.Oyun içerisinde kendi takımınızı kuruyorsunuz, yeni transferler yapıyorsunuz, stadyum satın alabiliyor ve geliştirebiliyorsunuz, takımınızı sürekli iyileştirerek dünyanın en iyi futbol takımı olmaya çalışıyorsunuz. 
Oyun tablet cihazlarla da uyumlu ve oldukça iyi grafikler ile iyi bir oynanış sunuyor. Oyunda düşük seviyeli liglerden başlayarak başarılı oldukça en üst liglere yükseltebiliyorsunuz. Aynı zamanda takım içerisindeki futbolcularınıza özel olarak antraman yaptırıp özelliklerini geliştirebiliyorsunuz.
Oyunun en güzel yanı ise neredeyse bir FIFA veya PES kalitesinde olan bu oyunu telefonunuzda veya tabletinizde tamamen ücretsiz olarak oynayabiliyorsunuz.Oyunu Google Play Store android marketten ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Oyun boyutu yaklaşık 120 mb.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder