Huawei Youth 7

Yüksek Hafıza ile Yüksek Çözünürlük. Şahane!

Yüksek hafıza desteği sayesinde tabletiniz sevdiğiniz filmleri arşivleme imkânı tanır. Yüksek çözünürlüklü ekranı ile sinema keyfinin tadını çıkarabilir, sevdiğiniz filmleri kaydedip istediğiniz zaman tekrardan ulaşabilirsiniz.

Mükemmel Tasarım, Huawei’de

Kusursuz çizgiler ile tasarlanmış Huawei cihazınız tarzınızı ortaya koyabilmeniz için en şık seçeneği size sunuyor. Genç ve dinamik stilinizi Huawei ile ifade edebilirsiniz. Çevrenizdekileri yeni tarzınız ile etkileyin! Teknoloji ve stil tek bir cihazda sizin için bir arada!

Gerçek Rehberiniz

Tabletinizin kaliteli ve güçlü GPS sinyali
sayesinde navigasyon uygulamalarını özgürce kullanabilir ve gitmek istediğiniz yere anında, kolayca ulaşabilirsiniz. Huwaei Youth 7 ile kaybolmazsınız! En yakın rehberinizi her an yer yerde yanınızda bulacaksınız. Huawei Youth 7 yeni arkadaşınız oluyor!

Kusursuz Hız ile Hayatınıza Yön Verin.

Mükemmel işlemcisi ile yüksek performans ve hızı hayatınıza dahil edin. Hızlı iş ve eğlence yaşantınızı dilediğiniz hızda düzenleyebilirsiniz. Huawei teknlojisi ile geliştirilen ultra hızlı işlemciniz sayesinde her an, her yerde kesintisiz işlem gücünün farkına varacaksınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder