ASUS TF300T 32GB BEYAZ ANDROID 10 INCH TABLET

Göz alıcı tasarım, stil sahibi renkler ve merkez odaklı desenler
Asi Mavi, Buzdağı Beyazı ve Fener Kırmızısı renk seçenekleri içeren ASUS Transformer Pad ile tabletlerdeki şık renk seçenekleri artıyor.


Göz alıcı tasarım, stil sahibi renkler ve merkez odaklı desenler
Asi Mavi, Buzdağı Beyazı ve Fener Kırmızısı renk seçenekleri içeren ASUS Transformer Pad ile tabletlerdeki şık renk seçenekleri artıyor.




NVIDIA® Tegra® 3 Dört-çekirdekli İşlemcili Tablet
Dünyanın ilk dört çekirdekli işlemcisi NVIDIA® Tegra® 3 4-Plus-1™’dan güç alan Transformer Pad ile internette gezinti inanılmaz hızlı ve 1080p videolar sorun olmadan izlenebiliyor. Çevik olan tepki süresi düşük cihazda çoklu uygulama çalıştırma performansı hiç olmadığı kadar iyi. Transformer Pad’i gerçek anlamda mobil eğlence merkezi olarak kullanabilirsiniz.
İyileştirilmiş Grafik Performansı
Tegra™ 2’ye kıyasla yüzde 30 oranında ilerleme gösteren oyun performansıyla oyunlarda daha iyi sonuçlar.
IPS Panelle hareket halinde daha canlı görüntüler
Parlak IPS panelle gelen 178 dereceyi bulan görüş açılarıyla sunulan görüntüler çok daha gerçekçi ve elde edilen görüntülerdeki renk doğruluğu ve canlılığı yüzde 50 daha iyi. Yüksek parlaklık değerini seçerek güneşli ortamlarda bile sorun yaşamadan kullanabilir, her nerede olursanız olun eğlenceye devam edebilirsiniz.
F/2.2 aralığına sahip 8 MP otofokus arka kamera
Transformer Pad ile gelen gelişmiş tip CMOS alıcı, geniş F/2.2 aralıklı ve 5-katmanlı lens tasarımı sayesinde aydınlatması düşük olan yerlerde iyi sonuçlar elde edilebiliyor. Arkadaki nesneler bulanık hale getirilip öndeki sahnenin dikkat çekmesi sağlanabiliyor.
Yüksek hıza sahip otofokus sistemi ve renk iyileştiren tasarımla renk doğruluğu yüzde 30 artıyor, daha canlı ve gerçekçi görüntüler elde ediliyor. Transformer Pad ile çekilen fotoğraflar nefes kesici derecede berrak ve net. 
SuperNote - not almaktan daha fazlasını sunan süper uygulama
SuperNote adındaki çok yönlü not alma uygulamasıyla kullanıcılar not alırken ve bilgi saklarken birden çok seçeneğe sahip. Klavye, dokunmatik ekran, fotoğraflar, video kayıtları ve ses notları kullanılarak notlar oluşturulabiliyor.
QWERTY ada tip klavye ile dizüstü bilgisayar moduna geçin ve 15 saate varan* batarya ömrünü elde edin
Kabul edin! QWERTY klavyelerin dokunuşunu ve yazma deneyimini özlüyor olmalısınız. Transformer Pad ile gelen seçenekler sayesinde tablet modunda taşıyabilir ya da mobil beşiği ekleyip dizüstü bilgisayar gibi kullanabilirsiniz.
Mobil beşikte yer alan tam kapsamlı QWERTY klavye, touchpad ve USB portu verim arttırırken dahili bataryayla kullanım süresi inanılmaz biçimde 15 saate çıkıyor ve tüm gün şarj etmeden kullanım mümkün oluyor.
Batarya ömrü ölçümü sırasında güç koruma modu açıktı, 720p video izlendi, parlaklık değeri 60 kandela seçildi, standart ses değeri seçildi ve kulaklık kullanıldı.
ASUS Sonicmaster Technology ile eşsiz ses deneyimi
Ses kalitesi ASUS Golden kulaklar takımı tarafından optimize edilmiş olan Transformer Pad ile en kusursuz ses işleme protokolleri ve kodekler, üst sınıf hoparlör tasarımı ve geniş hoparlör yuvası sunuluyor. Böylece unutulmaz ses deneyimi elde edilebiliyor.
MyCloud ile sunulan müzik ve video desteği dışında Transformer Pad ile aynı zamanda Press Reader üzerinden gazete, Zinio ile magazin ve Amazon Kindle ile kitap alma desteği var. Transformer Pad ile ağır kitaplar ve dergileri taşımanıza gerek yok.
Transformer Pad ile yüklü gelen Polaris® Office® 3.0 profesyonel mobil ofis çözümü sayesinde kullanıcılar Word dokümanları, Excel tabloları ve PowerPoint sunumları dahil çeşitli tip ofis dokümanlarını düzenleyebiliyor. Aynı zamanda son derece kullanışlı 8 GB ASUS WebStorage alanında verileriniz ömür boyu ücretsiz olarak saklanabiliyor!
MyCloud :
MyCloud tam kapsamlı bulut çözümüyle müzik, video, dokümanlar gibi dijital içeriğe erişebilirsiniz. Kullanıcılar aynı zamanda MyCloud’a uzaktan erişerek PC ya da Mac sistemlerini kontrol edebilir, Transformer Pad ile gelen çok yönlülüğü bu şekilde de değerlendirebilir.
MyLibrary:
MyLibrary ile indirilen kitaplar, magazinler ve gazeteler tek bir alanda toplanıyor ve işiniz kolaylaşıyor.
MyNet
MyNet, dijital içeriğinizi kablosuz yolla kolay biçimde evdeki diğer cihazlara gönderebiliyor. Bu sayede HD videoları ya da müzikleri HDTV ya da masaüstü PC gibi cihazlardan alabilir ve Transformer Pad’den daha iyi bir deneyim elde edebilirsiniz.
Notebook Markası : Asus
Ürün Kodu : TF300TG-1A142A
Ekran Boyutu :10.1
Ekran Tipi : Dokunmatik Ekran
Grafik İşlemcisi : NVIDIA Tegra 3
Disk Kapasitesi : 32 GB
Wireless : 802.11b/g/n
Bluetooth : Var
Kart Okuyucu : Var
Kamera : Var
3G : Yok
İşletim Sistemi (Yazılım) : Android 4.0
Paket İçeriği : Tablet/Adaptör/Usb Kablo
Notebook Ağırlığı : 635 Gr
Garanti Süresi : 24 Ay Resmi Asus Servisi
Notebook rengi :  Beyaz

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder